degradat blanc
ripollet.cat
Cultura
Equipaments
TrÓmits
Ciutat
ombra

La comissiˇ de Festa Major defineix els seus criteris i amplia els seus membres

27/01/2016

La Festa Major 2016 estarÓ organitzada per una comissiˇ renovada, ampliada i amb uns criteris mÚs definits, tal i com estableixen les noves normes de funcionament i elecciˇ de membres de la comissiˇ, aprovades pel Consell d'Administraciˇ del Patronat Municipal de Cultura. El document va ser presentat el passat dimarts, 26 de gener, en roda de premsa, pel regidor de Cultura, Oriol Mor, acompanyat per Joan Ramˇn Gordo i Juan Lˇpez, com a representants d'entitats culturals i ═ngrid Mirˇ, regidora de C's, i tambÚ membre del Consell d'Administraciˇ del PMC.

La comissiˇ de Festa Major defineix els seus criteris i amplia els seus membres -Imatge 1- Mor va destacar dues novetats d'aquest reglament, que ha estat fruit d'un "intens procÚs" participatiu, que es mantÚ obert i que ha estat molt ben valorat per tots els membres presents, destacant la transparŔncia i la participaciˇ. D'una banda, el document defineix els criteris que han de regir la comissiˇ, com ara el de "fomentar i donar suport a una Festa Major participativa i que arribi a tots els ve´ns de Ripollet, per tal que tothom pugui sentir que Ús la seva Festa Major". Un major protagonisme de les entitats i la descentralitzaciˇ d'activitats sˇn altres dels criteris que mantindran els membres de la comissiˇ. La segona gran novetat Ús l'ampliaciˇ de membres de la comissiˇ fins a 20, el que suposa el doble que a la comissiˇ actual. AixÝ, s'augmenta el nombre de representants de l'oposiciˇ, de les entitats culturals, juvenils, esportives i ve´nals i s'incorpora un representant de les AMPA i del comerš local.

El termini per presentar les candidatures Ús de l'1 al 10 de febrer. Aquestes seran proclamades el dia 11 a les 11 del matÝ i es podran presentar reclamacions fins el dia 15 de febrer a les 13 hores. El 18 de febrer, de 19 a 21 hores, es realitzarÓ la votaciˇ dels membres al Centre Cultural. Oriol Mor ha convidat a totes les entitats locals a participar i treballar per la Festa Major d'una manera global, tenint en compte que els membres de la comissiˇ no tenen perquŔ formar part de la junta de les entitats que representen, nomÚs tenir un paper actiu dins d'elles.

El regidor de Cultura tambÚ ha reconegut que van una mica "justets" de temps per a treballar la programaciˇ d'enguany per˛ que quan es posin a treballar ja ho faran aportant propostes i estÓ segur que superaran aquest repte. A mÚs, Mor ha explicat que l'objectiu no Ús aplicar tots els canvis a la festa d'enguany, sin˛ que tenen per davant quatre anys de feina.

R.H.

Altres imatges:
La comissiˇ de Festa Major defineix els seus criteris i amplia els seus membres -Imatge 2-
Icona PDF-0,03 Mb - Nou reglament de la Comissiˇ de la Festa Major 
  • Defensora de la Ciutadania
  • Blog Centre Cultural
  • Blog CIP Moli Rata
  • Blog Centre Cultural
  • Patrimoni virtual
  • FaceBook RipolletCultura
  • Twitter @culturaripollet
ombra
Pendent de validaciˇ W3C/WCAG.

Redacciˇ i estil: Departament de Comunicació  |  Desenvolupa: Serveis informàtics
2014 © Departament de Cultura - Ajuntament de Ripollet - 93 504 60 00  |  Nota legal